مهاجرت

قوانین مهاجرت

مهاجرت روندی بسیار پیچیده است که همه مراحل آن باید با توجه به یک سری قوانین و مقررات مربوط به کشور مقصد طی شود. بنابراین یکی از اولین قدم‌هایی که برای مهاجرت به کشور دیگری بردارید، باید شناخت قوانین مهاجرت آن کشور باشید. در واقع، پیش نیاز طی کردن مراحل بعدی همین آگاهی از قوانین مهاجرت است. جزئیات مربوط به قوانین مهاجرت در هر کشور متفاوت است. از این رو، پیش از انتخاب کشور مقصد یا هر گونه اقدام برای مهاجرت، باید قوانین مهاجرت کشور مقصد را بشناسید. در این مطلب، هر آنچه باید در مورد قوانین مهاجرت بدانید برای‌تان خواهیم گفت. با دارالترجمه ساترا همراه باشید.

تعریف مهاجرت چیست؟

پیش از هر چیزی، باید تعریف مهاجرت را بدانیم. مهاجرت ریشه در فعل «هجر» دارد و این فعل به معنای ترک کردن و جدا شدن است. در دنیای امروز، وقتی اسم مهاجرت به میان می‌آید همه ما یاد رفتن از کشوری به کشور دیگر می‌افتیم. وقتی کسی می‌گوید قصد مهاجرت دارد، می‌دانیم که می‌خواهد کشورش را برای رفتن به کشور دیگری ترک کند.

روش های مهاجرت چیست؟

در دنیای امروز، روش‌های متعددی برای مهاجرت کردن وجود دارد که هر کدام از این روش‌ها نیز پیرو قوانین مشخصی هستند. هر کسی، بسته به شرایط و هدفش، روش مشخصی را برای مهاجرت کردن انتخاب می‌کند. برای مثال، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت شغلی، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، مهاجرت از طریق ویزای همراه، مهاجرت از طریق خرید ملک و مهاجرت از طریق تأسیس شرکت جزو رایج‌ترین روش‌های مهاجرت هستند. هر کدام از انواع مهاجرت یک سری قوانین و اصول مختص به خودشان را دارند که برای انتخاب‌شان، باید آن‌ها را بنشاسید.

قوانین مربوط به انواع مهاجرت

همانطور که گفتیم، روش‌های متعددی برای مهاجرت وجود دارد و هر کدام از این روش‌ها قوانین مختص به خودشان را دارند. در ادامه، از قوانین مربوط به انواع مهاجرت براتون گفتیم.

قوانین مهاجرت از طریق تولد

برخی از کشورها قانونی دارند که بر اساس آن، اگر فرزندتان را در آنجا به دنیا بیاورید، اقامتش را به شما می‌دهد.  برای مثال، انگلستان، اوکراین، فرانسه، دانمارک، سوئد، ایسلند، بلژیک، پرتغال، یونان، کانادا، ایالات متحده آمریکا جزو این کشورها هستند. البته جزئیات مربوط به قوانین مهاجرت از طریق تولد در هر کشور متفاوت است و هر کشوری صرف تولد به شما اقامت نمی‌دهد. برای مثال، کشوری مانند فنلاند فقط در صورتی این اقامت را می‌دهد که یکی از والدین اقامت فنلاند را داشته باشد. یا اینکه کشورهایی مانند انگلستان و اتریش فقط در صورتی اقامت می‌دهند که شخص متولدشده چند سال در کشور مقصد زندگی کند.

بنابراین اگر می‌خواهید این روش را برای مهاجرت انتخاب کنید، بهتر است از پیش، قوانین کشور مقصدتان را به خوبی بشناسید.

جالب است بدانید کشورهایی مانند قبرس و رومانی قانونی برای مهاجرت از طریق تولد نمی‌دهند.

قوانین مهاجرت از طریق ازدواج

برخی از کشورها نیز از طریق ازدواج به شما اقامت می‌دهند. قوانین مربوط به مهاجرت از طریق ازدواج بسیار گسترده و پیچیده است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. برای مثال، قوانین کشور مقصد، ازدواج با شهروند کشور مقصد یا ازدواج با یکی از مهاجران، تعداد سال‌های گذشته از ازدواج، صورت گرفتن ازدواج در کشور مقصد یا در کشور دیگر. همه این موارد بر شرایط مهاجرت تأثیر می‌گذارند. بنابراین برای اخذ اقامت هر کشور، باید قوانین مربوط به آن را بدانید.

از بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق ازدواج می‌توان به آلمان، لهستان، اسپانیا، کانادا، سوئیس، برزیل و مکزیک اشاره کرد.

قوانین مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت سرمایه‌گذاری است. کشورهای متعددی از جمله کانادا، اسپانیا، آلمان، استرالیا، فرانسه، امارات متحده عربی و پرتغال مهاجرانی را که قصد سرمایه‌گذاری دارند می‌پذیرند. می‌توانید در حوزه‌های مختلف در این کشورها سرمایه‌گذاری کنید، از ثبت شرکت گرفته تا خرید ملک. هر کدام از این کشورها قوانین مشخصی برای این نوع از مهاجرت دارند. برای مثال، شرط سنی، داشتن تمکن مالی، میزان سرمایه، داشتن سابقه مدیریت در زرومه و داشتن سلامت جسمانی و روانی از شروط مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است.

مهاجرت چه تفاوتی با پناهندگی دارد؟

وقتی گزینه مهاجرت را انتخاب می‌کنید، باید یک سری روال قانونی را طی کنید تا بتوانید به صورت قانونی در کشور دیگری اقامت کنید. اما اگر روال قانونی را طی کنید، می‌توانید شهروند قانونی کشور مقصد باشید. اما پناهندگی متفاوت با مهاجرت است.

سخن آخر

تا به اینجا، با قوانین مهاجرت آشنا شدید. همانطور که مشاهده کردید، روش‌های متنوعی برای مهاجرت وجود دارد و هر کدام از این روش‌ها نیز قوانین مختص به خودشان را دارند. برای مثال، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت شغلی، مهاجرت از طریق تولد، مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری قوانین مختص به خودشان را دارند. بنابراین پیش از انتخاب کشور برای مهاجرت، باید قوانین آن را بشناسید تا بتوانید شرایط لازم را فراهم کنید و مهاجرت موفقی داشته باشید. به طور کلی، پیش از هر گونه اقدام، قوانین مهاجرت را به طور کامل بشناسید تا بتوانید مسیر طولانی مهاجرت را به راحتی و بدون مانع طی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن