مهاجرت به آلمان

لیست کامل مشاغل مورد نیاز در آلمان ۲۰۲۵

آلمان از آن کشورهایی است که فرصت‌های شغلی متعددی برای رشته‌ها و مهارت‌های مختلف در آن وجود دارد، اما بازار کار یک سری از مشاغل در آلمان بسیار خوب است! اگر شما نیز از دوستداران مهاجرت به آلمان هستید، بهتر است لیست مشاغل مورد نیاز در آلمان سال ۲۰۲۴ را بشناسید و ببینید که آیا فرصتی برای‌تان در این کشور وجود دارد یا خیر. وجود شغل کافی نیست، بلکه باید شرایط و درآمد آن‌ها را نیز بشناسید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید. در این مطلب، هر آنچه باید در مورد لیست کامل مشاغل مورد نیاز در آلمان ۲۰۲۴ بدانید برای‌تان خواهیم گفت. با دارالترجمه آلمانی همراه باشید.

نگاهی به بازار کار آلمان

بازار کار در آلمان بسیار خوب است و بالطبع، نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است. با وجود این، بازار کار در این کشور هنوز رقابتی است. اما اگر مسلط به زبان آلمانی باشید و در رشته کاری‌تان نیز ماهر باشید، فرصت‌های شغلی متعددی برای‌تان وجود دارد. به طور کلی، بازار کار مشاغل زیر در آلمان بسیار خوب است:

  •   مهندسی، به خصوص مهندسی نرم افزار، مهندسی مکانیک و مهندسی خودرو
  •  سلامت، از جمله پزشکی و پرستاری
  •   بانکداری و امور مالی

برای موفقیت در بازار کار آلمان، بهتر است زبان آلمانی را یاد بگیرید.

ویزای شغلی آلمان برای اشخاص غیرآلمانی

اشخاص غیراروپایی برای کار در آلمان، باید ویزا یا مجوز شغلی دریافت کنند. دریافت ویزای کار آلمان بستگی به عوامل متعددی دارد، از جمله شغل شما، سطح تحصیلات‌تان. در بسیاری از موارد، برای اخذ ویزای شغلی آلمان، باید جاب آفری از سوی یک کارفرمای آلمانی داشته باشید.

اگر می‌خواهید ویزای شغلی آلمان را دریافت کنید، باید یک سری مقدمات را فراهم کنید: آلمانی یاد بگیرید و موقعیت شغلی خوبی و پردرآمدی را برای خودتان بیابید.

فرصت‌های شغلی در کشور آلمان در سال ۲۰۲۴

بازار شغلی آلمان روز به روز پیشرفت می‌کند. در این بازار کار، مشاغل پردرآمدی برای اشخاص غیر آلمانی نیز وجود دارد. در ادامه، از فرصت‌های شغلی در آلمان برای‌تان گفته‌ایم.

پزشک و دندانپزشک

در آلمان، فرصت‌های شغلی بسیاری برای پزشکان و دندانپزشکان وجود دارد. این دو شغل جزو مشاغل پرددرآمد در کشور آلمان هستند. میانگین در آمد سالانه پزشکان و دندانپزشکان در آلمان ۷۹۵۶۸ یورو است.

وکیل

وکالت از مشاغل مهم در کشور آلمان است و وکیل‌ها نیز در این کشور درآمد بالایی دارند. درآمد سالانه وکیل‌ها در کشور آلمان ۷۴۰۱۳ یورو است.

مهندسی صنعتی

مهندسی صنعتی سومین شغل پردرآمد در آلمان است. این مهندسان در سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف فعالیت می‌کنند و به پیشرفت و کارآیی‌شان کمک می‌کنند. همه شرکت‌ها در آلمان و دیگر نقاط جهان به دنبال راهی برای صرفه‌جویی در زمان، هزینه‌ها و کاهش ساعت کاری کارکنان هستند. فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی صنعتی می‌توانند شرکت‌ها را به این هدف‌شان برسانند. درآمد سالانه این مهندسان در آلمان ۷۰۲۸۸ یورو است.

علوم کامپیوتر و ریاضی

فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی از کامپیوتر برای حل معادله‌های پیچیده، تجزیه و تحلیل دیتابیس‌های بزرگ و اثبات یک قضیه یا فرضیه استفاده می‌کنند. همچنین فارغ‌التحصیلان رشته علوم کامپیوتر از ریاضیات برای طراحی الگوریتم‌های موثر، درک اصول زبان برنامه‌نویسی و ابداع بهترین روش برای حصول اطمینان از امنیت شبکه‌ها استفاده می‌کنند.

اصول ریاضی در زندگی روزمره ما جریان دارند و پیشرفت تکنولوژی باعث می‌شود نیاز به دانش متخصصان این حوزه بیشتر شود. در نتیجه، دستمزد آنان نیز همواره رو به افزایش است. میانگین حقوق سالانه فارغ‌التحصیلان رشته‌های ریاضیات و علوم کامپیوتر در آلمان ۶۸۲۴۱ یورو است.

کسب و کار و اقتصاد

فارغ‌التحصیلان و متخصصان حوزه‌های کسب و کار و اقتصاد به پیشرفت شرکت‌ها و کسب و کارها کمک می‌کنند. هر شرکت، سازمان یا موسسه به حداقل یک کارشناس اقتصاد یا کسب و کار نیاز دارد، از این رو، همواره، در بازار کار آلمان، نیاز به حضور آنان هست. درآمد سالانه متخصصان این حوزه ۶۵۴۰۴ یورو است.

معماری

معماری از جذاب‌ترین مشاغل در سراسر جهان است. این رشته در آلمان نیز بسیار پرطرفدار است. میانگین درآمد معماران در کشور آلمان سالانه ۵۵۸۲۲ یورو است.

روانشناسی

در دنیای امروز، مردم تمایل بیشتری به مراجعه به روانشناس دارند، از این رو، بازار کار فارغ‌التحصیلان رشته روانشناسی در آلمان نیز بسیار خوب است. در کشور آلمان، کار روانشناسان فقط به دیدن مراجع محدود نمی‌شود، بلکه در سازمان‌های مختلف، فرصت‌های شغلی متعددی برای آنان وجود دارد. متوسط درآمد سالانه روانشناسان در کشور آلمان ۵۳۷۱۳ یورو است.

مهندس نرم افزار

در دنیای مدرن، همه شرکت‌ها به فکر دیجیتالی کردن کسب و کارشان هستند و این مسئله باعث افزایش فرصت شغلی برای مهندسان نرم افزار شده است. هر مهندس نرم افزار سالانه بیش از ۶۵۰۰۰ یورو درآمد دارد.

سخن آخر

تا به اینجا، با لیست کامل مشاغل مورد نیاز در آلمان آشنا شدید. همانطور که مشاهده کردید، در این کشور فرصت‌های شغلی برای رشته‌های مختلف وجود دارد. با یادگیری زبان آلمانی و کسب مهارت و دانش در این حوزه‌ها، می‌توانید به راحتی ویزای شغلی آلمان را دریافت کنید و سالانه، درآمد بالایی نیز داشته باشید. اگر درآمد برای‌تان مهم است، بهتر است از همان ابتدا به سراغ رشته‌های مربوط به مشاغل پر درآمد در آلمان بروید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن