مهاجرت

مهاجرت از طریق خود اشتغالی

در دنیای مدرن، فریلنس بودن یا خود اشتغالی پدیده‌ای جدید نیست و عده بسیاری از اشخاص این سبک را برای زندگی‌شان انتخاب کرده‌اند. جالب است بدانید که ویزای خود اشغالی یا فریلنسری نیز وجود دارد و علاقه‌مندان به این سبک از زندگی می‌توان آن را برای مهاجرت به خارج از کشور انتخاب کنند. اما کدام کشورها ویزای خوداشتغالی به اشخاص می‌دهند؟ شرایط دریافت ویزای خوداشتغالی چیست؟ در این مطلب، هر آنچه باید در مورد مهاجرت از طریق خوداشتغالی بدانید برای‌تان خواهیم گفت. با دارالترجمه ساترا همراه باشید.

ویزای خوداشتغالی چیست؟

در قدم اول، باید ماهیت ویزای خوداشتغالی یا فریلنسری (Freelance Visa) را بشناسیم. ویزای خوداشتغالی امکان مهاجرت را برای فریلنسرها فراهم می‌کند. امکان مهاجرت از طریق ویزای خوداشتغالی برای کشورهای مختلفی وجود دارد. برای اخذ ویزای خوداشتغالی، لزوماً نباید شغل‌تان مرتبط با دنیای دیجتال باشد، بلکه حتی هنرمندان، نویسندگان، ویراستاران یا مدرسان یوگا نیز می‌توانند این ویزا را دریافت کنند.

فرصت شغلی برای فریلنسرها بسیار زیاد است و آنان به تنها چیزی که نیاز دارند مهارت است. در واقع، باید در حوزه یا حوزه‌های مشخصی مهارت داشته باشید و در دوره‌های آموزشی مربوط به این حوزه‌ها نیز شرکت کرده باشید. داشتن گواهی نیز برای اخذ این ویزا لازم است.

ویزای دیجیتال نومد چه تفاوتی با ویزای خوداشتغالی دارد؟

ویزای دیجتال نومد (Digital Nomad Visa) متفاوت با ویزای خوداشتغالی است. گاهی اشخاص این دو را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. اما تفاوت میان این دو در چیست؟ هر کسی که ویزای دیجیتال نومد دارد لزوماً فریلنسر نیست و هر فریلنسری نیز دوست ندارد ویزای دیجیتال نومد داشته باشد. دارندگان ویزای دیجیتال نومد می‌توانند به صورت دورکار، با کارفرمایی در کشور دیگر همکاری کند، اما فریلنسر می‌تواند با کارفرمایی از همان کشور مورد نظرش نیز همکاری کند.

مهاجرت به کشورهای مختلف از طریق ویزای خوداشتغالی

کشورهای متعددی ویزای خوداشتغالی را برای فریلنسرها صادر می‌کنند. در ادامه، از برخی از این کشورها برای‌تان خواهیم گفت.

ویزای خوداشتغالی پرتغال

پرتغال یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای فریلنسرها است. کیفیت زندگی در پرتغال بسیار بالا است، منظره‌های شگفت‎‌انگیزی در این کشور وجود دارد و علاوه بر این موارد، فرصت‌های شغلی بسیاری نیز برای فریلنسرها وجود دارد. روند دریافت ویزای خوداشتغالی بسیار آسان است و شما بعد از دریافت این ویزا، می‌توانید اقامت موقت این کشور را داشته باشید. از بخش‌های خوب ویزای خوداشتغالی پرتغال این است که بعد از اخذ این ویزا، می‌توانید درخواست شهروندی پرتغال را بدهید و بعد از ۵ سال زندگی در پرتغال، ویزای اروپایی را دریافت کنید.

  • هزینه دریافت ویزای خوداشتغالی پرتغال: ۱۰۰ دلار آمریکا
  • مدت زمان اعتبار: یک سال
  • مخصوص شهروندان غیر اروپایی

ویزای خوداشتغالی فرانسه

فرانسه یکی دیگر از کشورهایی است که ویزای خوداشتغالی را در اختیار فریلنسرها قرار داده است. اعتبار ویزای خوداشتغالی فرانسه زیاد است و شما از طریق آن، می‌توانید مدت زیادی را در این کشور بمانید. اگر بتوانید کسب و کاری را در این کشور راه‌اندازی کنید، ویزای‌تان تمدید خواهد شد.

  • هزینه دریافت ویزای خوداشتغالی فرانسه: ۳۲۰ دلار آمریکا
  • مدت زمان اعتبار: یک سال
  • مخصوص شهروندان غیر اروپایی

ویزای خوداشتغالی آلمان

آلمان یکی دیگر از مقاصد محبوب فریلنسرها است. اگر شما نیز می‌خواهید ویزای خوداشتغالی کشوری جذاب را دریافت کنید، از آلمان غافل نشوید. با اخذ ویزای فریلنسری آلمان می‌توانید تا وقتی درآمد لازم را دارید، در این کشور بمانید و کار کنید. البته یادتان باشد که اخذ ویزای خوداشتغالی آلمان دشوار است و نیاز به صبر و کوشش دارد. بنابراین در میانه راه دلسرد نشوید.

  • هزینه دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان: ۸۵ دلار آمریکا
  • مدت زمان اعتبار: نامحدود

همه اشخاص اروپایی و غیراروپایی می‌توانند برای اخذ ویزای فریلنسری آلمان اقدام کنند.

ویزای خوداشتغالی ایتالیا

ایتالیا از آن کشورهای جذابی است که آن را با غذاهای خوشمزه، شاهکارهای معماری و آثار هنری‌اش می‌شناسند. این کشور نیز ویزای خوداشتغالی را فریلنسرها ارائه می‌دهد. البته تعداد این ویزا بسیار محدود است و تقریباً، سالانه فقط ۲۴۰۰ ویزای خوداشتغالی ایتالیا صادر می‌شود. بنابراین همه چیز بستگی به شانس‌تان دارد.

  • هزینه دریافت ویزای خوداشتغالی ایتالیا: ۱۷۵ دلار آمریکا
  • مدت زمان اعتبار: نامحدود

همه اشخاص اروپایی و غیراروپایی می‌توانند برای اخذ ویزای فریلنسری ایتالیا اقدام کنند.

برای دریافت ویزای خوداشتغالی ایتالیا، اسناد و مدارک‌تان را در دارالترجمه ایتالیایی ترجمه رسمی کنید.

ویزای خوداشتغالی هلند

هلند یکی دیگر از کشورهای جذاب اروپایی است که سالانه، توریست‌ها و مهاجران بسیاری را به سوی خود جذب می‌کند. روند اخذ ویزای فریلنسری هلند بسیار آسان است و داوطلبان می‌توانند به راحتی آن را دریافت کنند. برای اخذ این ویزا، باید حداقل یک مراجع در هلند داشته باشید.

  • هزینه دریافت ویزای خوداشتغالی هلند: ۴۱۵ دلار آمریکا
  • مدت زمان اعتبار: حداکثر دو سال
  • مخصوص شهروندان غیر اروپایی

بهترین ویزای خوداشتغالی در قاره‌های مختلف

  • بهترین ویزای خوداشتغالی در اروپا: پرتغال
  • بهترین ویزای خوداشتغالی در آمریکای لاتین: کاستاریکا
  • بهترین ویزای خوداشتغالی در آسیا: تایوان

سخن آخر

تا به اینجا، با مهاجرت از طریق ویزای خوداشتغالی آشنا شدید. اگر فریلنسر هستید و دوست دارید کارتان را در کشور دیگری ادامه دهید، فرصت‌های شغلی متعددی پیش روی‌تان قرار دارد. کافی است مدارک لازم را دریافت کنید، مهارت‌هایتان را رشد دهید تا بتوانید این ویزا را به راحتی دریافت کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن