مهاجرت تحصیلی به فنلاند
فنلاند سرزمین بابانوئل است و میتوان آن را در دسته بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل و زندگی قرار داد. بسیاری از دوستداران تحصیل در اروپا دانشگاههای فنلاند را جزو اولین انتخابهایشان قرار میدهند. اما روشهای مهاجرت تحصیلی به فنلاند جیست؟ بهترین دانشگاههای فنلاند کدام است؟ در این مطلب، هر آنچه باید در مورد مهاجرت به فنلاند بدانید برایتان خواهیم گفت. با دارالترجمه ساترا همراه باشید.
فهرست
بهترین دانشگاهها و رشتههای تحصیلی در فنلاند
میزان پذیرش دانشجویان بینالمللی در فنلاند بسیار بالا است. سالانه، تقریباً ۳۱۰۰۰ دانشجوی بینالمللی از سراسر جهان این کشور را برای تحصیل انتخاب میکنند. بسیاری از برنامههای آموزشی دانشگاههای فنلاند به زبان انگلیسی هستند. در حال حاضر، ۴۰۰ برنامه آموزشی در این دانشگاه به زبان انگلیسی برگزار میشوند.
اما در فنلاند، چه رشتههایی بخوانیم؟ دانشگاههای فنلاند را با رشتههایی مانند کسب و کار، علوم کامپیوتر و مهندسی میشناسند.
اما بهترین شهرهای دانشگاه فنلاند کدام است؟ هلسینکی محبوبترین شهر فنلاند در میان دانشجویان است. از دیگر شهرهای مهم فنلاند میتوان به تامپره، اسپو، کوپیو و اولو اشاره کرد.
دانشگاههای علمی کاربردی فنلاند نیز بسیار پرطرفدار هستند. برنامههای این دانشگاهها متناسب با بازار کار طراحی شدهاند و دانشجویان را برای رسیدن به این هدف آماده میکنند. از مهمترین دانشگاههای علوم کاربردی فنلاند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دانشگاه علمی کاربردی متروپولیا (Metropolia University of Applied Sciences)
- دانشگاه علمی کاربردی Laurea (Laurea University of Applied Sciences)
- دانشگاه علمی کاربردی Häme (Häme University of Applied Sciences)
- دانشگاه علوم کاربردی آرکادا (Arcada University of Applied Sciences)
- دانشگاه علوم کاربردی ساوونیا (Savonia University of Applied Sciences)
- دانشگاه علوم کاربردی تامپره (Tampere University of Applied Sciences)
در فنلاند، چهارد دانشگاه سنتی نیز وجود دارد. نکته جالب در مورد این دانشگاهها در این است که اگر مقطع کارشناسیتان را در این دانشگاه تمام کنید، بدون نیاز به ارائه مجدد درخواست، میتوانید تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را آغاز کنید.
چگونه از دانشگاههای فنلاند پذیرش بگیریم؟
پذیرش گرفتن از دانشگاههای فنلاند بسیار آسان است. کافی است وارد وبسایت دانشگاه مورد نظرتان شوید، برنامه آموزشیتان را انتخاب کنید، مدارک تحصیلیتان را ترجمه رسمی و ارسال کنید و نمره زبان مورد نظر را نیز کسب کنید.
سال تحصیلی در دانشگاههای فنلاند به دو قسمت تقسیم میشود و شما میتواند دو بار در سال، برای اخذ پذیرش از این دانشگاهها اقدام کنید:
- ترم پاییز: دو هفته در ماه ژانویه و دو هفته در ماه مارس
- ترم بهار: اولین هفته ماه سپنامبر
اگر از دانشگاه مورد نظرتان پذیرش بگیرید، میتوانید مراحل بعدی را انجام دهید و ثبت نامتان را کامل کنید.
هزینه زندگی و تحصیل در فنلاند
کسانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا میآیند، لازم نیست برای تحصیل در دانشگاههای دولتی فنلاند هزینهای را بپردازند. اما اگر از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستید، بسته به برنامه آموزشیتان، باید شهریهای بین ۵۰۰۰ تا ۱۸۰۰۰ یورو بپردازید.
برای آگاهی از شهریه دوره مورد نظرتان، بهتر است به وبسایت دانشگاه مراجعه کنید.
هزینه تحصیل در فنلاند نیز شامل هزینههایی مانند خوراک، پوشاک، مسکن و حمل و نقل عمومی است. به طور کلی، این هزینهها به شرح زیر است:
- هزینه تأمین مسکن در فنلاند: بسته به شهر و نوع خانهتان، ماهانه بین ۱۶۰ تا ۸۰۰ یورو است. برای کاهش هزینهها، میتوانید به سراغ خانههای دانشجویی بروید.
- هزینه خوراک در فنلاند ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ یورو است.
به طور کلی، برای زندگی در فنلاند، باید هزینهای بین ۷۰۰ تا ۱۱۰۰ یورو در نظر بگیرید.
چگونه برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند اقدام کنیم؟
برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند، میتوانید به صورت آنلاین اقدام کنید. از مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ویزا
- گواهی تمکن مالی (برای اثبات اینکه میتوانید از پس تأمین هزینههایتان در فنلاند بر بیایید)
- بیمه
برای زندگی در فنلاند، توصیه میکنیم مطلب دریافت اقامت دائم فنلاند را در وبلاگ دارالترجمه ساترا مطالعه کنید.
کار در فنلاند برای دانشجویان
اگر در دانشگاههای فنلاند مشغول به تحصیل شوید، برای تأمین هزینههای تحصیل و زندگیتان، میتوانید به سراغ کارهای نیمه وقت و تمام وقت بروید. طی دوره تحصیلتان، میتوانید مشاغل مرتبط با رشتهتان را بیابید، اما ساعت کارتان نباید بیشتر از هفتهای ۲۵ ساعت شود. در ایام تعطیلات، هیچ محدودیتی برای ساعت کارتان وجود ندارد.
یادتان باشد که اگر به زبان فنلاندی یا سوئدی مسلط باشید، میتوانید خیلی سریع، در فنلاند کار پیدا کنید. اگر فقط به زبان انگلیسی مسلط باشید، کمی طول میکشد تا کار پیدا کنید.
بعد از فارغالتحصیلی، میتوانید ویزایتان را تمدید کنید و یک سال به دنبال کار در فنلاند بگردید. اگر بعد از فارغالتحصیلی، موفق به یافتن کار شدید، میتوانید ویزایتان را تمدید کنید. مدت زمان این ویزا بستگی به شرایط کارتان دارد.
سخن آخر
تا به اینجا، با مهاجرت تحصیلی به فنلاند و شرایط آن آشنا شدید. همانطور که مشاهده کردید، میزان پذیرش دانشجوی بینالمللی در دانشگاههای فنلاند بالا است و شما میتوانید در حوزه مورد نظرتان، شروع به تحصیل کنید. هنگام تحصیل و بعد از فارغالتحصیلی نیز، شرایط لازم را برای کار کردن در این کشور خواهید داشت.